Luovaa tanssia kaikenikäisille!

Kuva: Aura Nukari
KUULE KEHOA - Luovaa terapeuttista tanssia aikuisille

Tunneilla pysähdytään kuuntelemaan ja havainnoimaan oman, ainutlaatuisen keho-mieli-kokonaisuuden aistimuksia, tunteita ja ajatuksia. Hyväksyvässä ja sallivassa ilmapiirissä tehdään yksinkertaisia harjoitteita yksin, pareittain ja ryhmässä. Luovan liikkumisen ohella tunneilla annetaan tilaa myös kokemusten sanallistamiselle ja jakamiselle toisten kanssa.  
Tunneille osallistuminen ei vaadi aiempaa tanssitaustaa tai erityistä kuntoa. Jokainen tekee harjoitteet omista, sen hetkisistä lähtökohdistaan käsin.

Lauantaisin klo 11-12:30 30.3, 13.4, 27.4, 11.5, 25.5 ja 8.6
Tapiolan palvelukeskuksen liikuntasalissa Länsituulenkuja 1, 3.krs

 
Kuva: Aura Nukari
PERHETANSSI - Yhdessäoloa luovan tanssin keinoin

Tunneilla tehdään yhdessä helppoja luovan tanssin harjoitteita sekä annetaan tilaa myös lapsen ja aikuisen yhteiselle vapaalle liikkeelle ja leikille. Luovan liikkumisen tukena hyödynnetään musiikkia sekä muita tapoja inspiroida liikettä ja leikkiä.  Päähuomio tunneilla on ennemmin lapsen ja aikuisen välisessä vuorovaikutuksessa kuin tanssillisten taitojen opettelussa. 
Tunneille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tanssista. Kevään näytetunneille ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset yhdessä tutun lähiaikuisen kanssa, vaikkapa koko perhe vauvasta vaariin!

Lauantaisin 13.4, 27.4, 11.5 ja 25.5 klo 10-10:45
Tapiolan palvelukeskuksen liikuntasalissa Länsituulenkuja 1, 3.krs

Tervetuloa tanssimaan!
Ilmoittautumiset numeroon 050 5582213 tai sähköpostitse mariakananen@hotmail.com

Vapaaehtoinen osallistumismaksu 10€/kerta/hlö tai aikuinen-lapsi pari